» » къде да купя д-р Оз Forskolin в Ямбол България?

къде да купя д-р Оз Forskolin в Ямбол България?

Д-р Оз е убедена, че Forskolin добавка ще помогне на хората в Ямбол България горят корема мазнини. Когато д-р Оз казва горят корема мазнини, той буквално означава изгори, което означава, тялото ви ще действа подобно на пещ. Forskolin добавка помага на хората в Ямбол България топлина до мастните клетки вътре на вашия корем, затова ги гори далеч.

Forskolin също е чудесно за други неща, като:

  • Алергии
  • Екзема (кожни проблеми)
  • Затлъстяване
  • IBS (синдром на дразнимото черво)
  • Инфекции на пикочните пътища (УТИ)
  • Кръвни съсиреци

Има толкова много ползи за като Forskolin добавка. Хората в Ямбол България, които имат глаукома може да дори да използвате Forskolin капки да помогне за лечение на очите им.

Щракнете тук, за да купуват Froskolin в Ямбол България

Д-р Оз: Горят корема мазнини с Forskolin добавка

къде да купя д-р Оз Forskolin в Ямбол България?В последните сегмент на д-р Оз показват една билка нарича Coleus forskohlii е казва, че е една от тайните на загуба на тегло. Прегледах първо Coleus forskohlii преди няколко години, но в случай, че сте пропуснали тази глава, нека да разгледаме Coleus forskohlii (понякога наричан Forskolin) и да видим дали мога да помогна да има смисъл от него.

Д-р Оз препоръчва хората в Ямбол България като Forskolin добавка да ви помогне да изгори мазнините в тялото си. Ако имате някои упорит мазнините около стомаха област, който искате да се отървете от, това е идеалното допълнение за вас.

Forskolin е всъщност химически намерени в корените на растението Plectranthus Барбат. Той е също така наричани Coleus Forskohlii, който е точно същото нещо. Надяваме се това ще ви отърве от всякакво объркване, при закупуване на Forskolin добавка.

Д-р Оз препоръчва дозировка. Д-р Оз препоръчва като 125 мг на сутринта точно преди да гладуват. Хората в Ямбол България само трябва да вземе тази добавка веднъж на ден за изгарянето на мазнините процес да започне. Тази добавка ще включите пещ на тялото си и да помогне с увеличаване на мускулната маса в стомаха си.

Щракнете тук, за да купуват Froskolin в Ямбол България

Какво е Forskolin/Coleus Forskohlii?

Coleus forskohlii, е член на семейството на монетния двор на билки. Името му технически е Plectranthus Барбат. Корените на растението съдържа съединение, наречено forskolin. Като такъв coleus forskohlii и forskolin често се използват взаимозаменяемо. Традиционно се използва в аюрведическата медицина за лечение на астма и други заболявания, за последните няколко години в Ямбол България, това е претенции, че загуба на тегло на forskolin помага, че предизвика народи интерес най-много. Аз бях виждал дори д-р Оз казват, че работи, когато говорим за forskolin.

Има много добавки тегло загуба в Ямбол България, които съдържат Coleus forskohlii. Моят правило на палеца е, че всяка добавка, която съдържа префикс Форс или forsk (или нещо подобно) в името си, най-вероятно съдържа coleus forskohlii.

Coleus forskohlii е бил в някои продукти, прегледах на този сайт. Сред другите. Вижте тези прегледи за допълнителна информация.

Щракнете тук, за да купуват Froskolin в Ямбол България
къде да купя д-р Оз Forskolin в Ямбол България?

Forskolin и загуба на тегло

Как Coleus forskohlii помага за загуба на тегло? Или по-скоро какво е теорията зад как той е трябвало да работи? Това ще получите малко технически, но носят с мен, обещавам да го носят вкъщи в края.

Coleus forskohlii стимулира производството на една молекула, наречена цикличния AMP (лагер). В нашето тяло цикличния AMP помага клетките ни да разговарят помежду си. Когато увеличение или намаление на лагер е открита, тя действа като сигнал, което причинява на организма да се направи нещо.

Едно от нещата, които прави лагер е кажете на нашите клетки да се увеличи в ензима липаза на чувствителна на хормона, който изгаря мазнините. Лагер може също изглежда да се стимулира освобождаването на хормони на щитовидната жлеза, които също помага горят мазнини и калории.

Coleus forskohlii (Forskolin) стимулира изгарянето на мазнините ензими и хормони, които, от своя страна, води до загуба на тегло.

Теорията звучи добре, но има ли някакво доказателство? Оказва се, има няколко Coleus forskohlii тегло загуба проучвания. Нека да ги погледнем сега.

Щракнете тук, за да купуват Froskolin в Ямбол България
къде да купя д-р Оз Forskolin в Ямбол България?

Прави Forskolin добавка работи?

Докато вие може да сте чували д-р Оз казват добавка за отслабване работи, чували ли сте някога го казват добавка причинява загуба на тегло? Не чух го използва тези думи и аз мисля, че знам защо:

Казва, че работи е неясна език, който създава впечатлението, че нещо помага на хората в Ямбол България губят тегло. Хората в Ямбол България свържете точките в ума си и да се предположи, че е какво означава.

В реклами за продукти, загуба на тегло това е начин на степ около на закона, защото ако някой в Ямбол България наистина е казал в една реклама че Coleus forskohlii помага на хората в Ямбол България губят тегло, те ще трябва да го докаже. Ето защо реклами за добавки винаги казват, че работи.

Така че следващия път, когато чуете д-р Оз казват, че работи в препратка към някои загуба на тегло добавка, запитайте се защо той не казва това ви помага да отслабнете.

За тези, които са любопитни, на моя личен сайт, написал съм повече за тегло загуба добавки, включително и тези, които съм усещала са вероятно най-безопасният заедно с други идеи, които може да помогне също.

Тъй като аз се опитах да покажа, изследванията на forskolin е интересна но е далеч от убедително. Ако изследванията е да повярва, може да има нещо в него, но най-добри резултати досега само изглежда да се основава на само едно проучване, което мисля, че е съмнително. Аз мисля coleus forskohlii е интересна добавка, но мога все още казват така или иначе дали тя помага на хората в Ямбол България отслабна или не, защото аз искам да видя няколко по-човешки проучвания.

Щракнете тук, за да купуват Froskolin в Ямбол България

Странични ефекти на Forskolin

Въз основа на проучвания на човека, направил досега, Coleus forskohlii изглежда да е доста безопасно при здрави хора в Ямбол България най-малко 3 месеца. Някои изследвания изследване с мишки е отбелязала, че coleus forskholii би могъл да промени ензимна система, наречена P450, който участва в метаболизирането на различни лекарства.

Като такива само за да бъдат безопасни, хората, които вземат лекарства трябва да поиска техните фармацевт или лекар и специално задават въпроси, свързани с P450 ензимна система. /Pharmacist вашия лекар ще знае точно какво се говори за когато казваш P450.

Досега няма изследвания върху хората в Ямбол България, които не са здрави и билка може да взаимодейства с лекарства като разредители на кръвта. Хора със сериозни здравни проблеми като болест на сърцето и т.н. трябва да говори със своя лекар преди да приемате Coleus forskohlii.

Къде да купя Forskolin добавка в Ямбол България?

Forskolin & Coleus Forskohlii означава точно същото нещо, така че ако видите нито един от тези изброени в бутилка сте глоба. Д-р Оз препоръчва закупуване Forskolin добавка с най-малко 10 % Forskolin посочи върху етикета.

Можете да си купите Forskolin добавка в Ямбол България което е 125 mg, които също така се посочва най-малко 20 % върху етикета тук.

Щракнете тук, за да купуват Froskolin в Ямбол България
къде да купя д-р Оз Forskolin в Ямбол България?
къде да купя д-р Оз Forskolin в Ямбол България?

къде да купя д-р Оз Forskolin в Ямбол България?

къде да купя д-р Оз Forskolin в Ямбол България?

къде да купя д-р Оз Forskolin в Ямбол България?
къде да купя д-р Оз Forskolin в Ямбол България?